Resväskor

(80 produkter)

Gemensamt för resväskorna du hittar hos Outnorth är att de kommer från varumärken som även tillverkar övrig friluftsutrustning. Varumärken som är vana vid höga konsumentkrav när det kommer till outdoor-utrustning. Därför kan du lita på att dessa väskor är av hög kvalitet och funktionalitet. En resekompanjon som inte ger upp i första taget.

Outnorth är återförsäljare av resväskor från märken som Dakine, Eagle Creek, Osprey, The North Face med flera.

Resväskor som håller

Det ultimata testet för att se om en resväska är bra eller inte är att ta med den ut på en resa. Men ingen vill att det ska sluta med en trasig väska och tillhörigheterna utspridda över trottoaren någonstans i världen. Köp därför en rejäl och tålig resväska från början, det är det väl värt.

Vi har ett stort utbud av resväskor, från duffel bags till rullväskor. Vi säljer också större duffels med hjul för dig som föredrar en rymligare väska med fler bärmöjligheter. Vilka resväskor som är bäst för just dig beror på din smak och vilken typ av resa du ska göra. Men bra väskor hittar du garanterat hos oss - oavsett om det är för handbagage eller väskor för riktigt stora äventyr.

Outnorth är återförsäljare av resväskor från märken som Dakine, Eagle Creek, Arc’teryx, The North Face med flera.

Bra att tänka på vid köp av ny väska

Vilken resväska som passar ditt äventyr bäst är i mångt och mycket ytterst individuellt, men självklart finns det en del som kan vara bra att tänka på. En bra resväska är inte tyngre än nödvändigt utan att tumma på tålighet och möter samtidigt dina behov av packutrymme.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!