Barnsovsäckar

(1 produkter)

Barn är nyfikna, de vill utforska världen och älskar äventyr. Bryt vardagsrutinen och ge dig ut med barnen i skogen – grilla korv över öppen eld, gå på upptäcktsfärd och avsluta kvällen med att krypa ihop i tältet och berätta spännande godnattsagor. Se till att barnen sover gott i en sovsäck speciellt anpassad för barn. På Outnorth hittar du barnsovsäckar från populära varumärken som Mammut, Haglöfs och Jack Wolfskin.

Välj rätt sovsäck

Det är viktigt att du väljer rätt sovsäck. Många tror att en junior kan sova i en sovsäck för vuxna, men det finns en del saker du bör tänka på för att undvika att ditt barn blir frusen.

Om ett barn sover i en sovsäck ämnad för en vuxen skapas luftfickor då barnet inte fyller ut sovsäcken. På grund av det blir sovsäcken dåligt isolerad och ditt barn fryser. Vi rekommenderar att du köper en sovsäck anpassad efter ditt barns storlek för bästa komfort och för att undvika att barnet blir nedkylt. Vill du mot förmodan köpa en sovsäck som är större kan du med hjälp av spännband kapa av säcken nertill så den passar barnets längd. Mindre barn är väldigt känsliga mot kyla, vi rekommenderar därför att du alltid inkluderar en värmande filt utöver sovsäcken.

Sovsäckar för de minsta

På Outnorth finns sovsäckar för lite större barn och de allra minsta barnen. Kolla in sovsäckarna från Deuter och Haglöfs när du behöver sovsäck för barn upp till 130 centimeter. Vi vill att alla i familjen ska kunna följa med på fjället, oavsett ålder.

Investera i en kvalitativ och klassisk sovsäck till dina barn och de kommer inte vilja sova någon annanstans än utomhus!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!