Hängmattor

(75 produkter)

Idag, när vi allt mer sällan stannar upp och bara andas, borde en hängmatta vara på allas önskelista. Skaffa en skön hängmatta hos oss så kan du spendera nästa natt under bar himmel och tillåta dig att komma närmare naturen.

Hängmattor med myggnät och regnskydd

En skön sommardag då fåglarna kvittrar kanske du ligger och läser i hängmattan. Men det är förstås inte alla dagar på året som bjuder på idylliskt hängmatteväder. Det ska självklart inte hindra dig från att slappa i hängmattan - både regnskydd och myggnät finns till undsättning. Här hittar du flera hängmattor med myggnät som gör att de mest insektshärjande områdena i skogen kan bli till en avslappnande oas. Finns det inget medföljande myggnät till hängmattan eller hammocken finns det oftast att köpa som tillbehör. En del modeller har dessutom ett praktiskt regnskydd.

En hängmatta som får plats i alla packningar

Hängmattor kan vara lika otympliga som en stor trasmatta och det är ogärna något man tar med på utflykten. Därför har vi nätta hängmattor för outdoor-bruk som går att vika ihop och stoppa i jackfickan. De tar inte större plats än en bok! På så vis kan du ta med dig hängmattan vart du än går. Om barnen följer med kommer det bli ett garanterat skönt häng när familjen blivit trötta. Flera av hängmattorna vi säljer har också plats för två vuxna.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!