Kuddar

(52 produkter)

Om du någon gång rest utan resekudde vet du hur högt upp på packlistan den kommer att stå på nästkommande resa. Inte minst om det är just avsaknaden av något under huvudet som orsakat dålig sömn. Det är dock väldigt sällan din vanliga kudde hemma från sängen får följa med, hur mycket utrymme du än har i packningen. Men det finns många bra alternativ som dessutom inte tar för mycket plats.

Om du letar efter en lätt, liten och skön resekudde med bästa möjliga komfort hittar du ett stort utbud hos oss!

Uppblåsbar resekudde

En uppblåsbar kudde tar inte mycket plats och bör inte förringas, oavsett resa. När du reser med flyg finns det sällan mycket utrymme för bekvämligheter och en resekudde kan därför vara din bästa resepartner. Med en resekudde ökar du chansen att få några timmars sömn, eller bra nackstöd om du ska läsa. För dig med extra höga krav på en god natts sömn finns bland annat uppblåsbara kuddar som innehåller dun för extra komfort och värme.

Sov bra och orka längre

Om du sover bra och är utvilad till nästa dag kommer du lättare kunna tackla eventuella svårigheter du stöter på längs vägen. Med en god natts sömn orkar vi mer och äventyret blir betydligt trevligare. Hos oss hittar du bra och sköna resekuddar som hjälper dig att vila när och var som helst.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!