Uppblåsbara Liggunderlag

(132 produkter)

När du ska ge dig ut på friluftsäventyr som kräver övernattning i naturen är ett uppblåsbart liggunderlag att föredra. Med modern teknik och design kan du sova lika skönt i tältet som på madrassen hemma. På Outnorth hittar du uppblåsbara liggunderlag från välkända varumärken som Sea to Summit, Thermarest och Exped.

Sov gott oavsett underlag

En god natts sömn kan vara skillnaden mellan ett lyckat eller misslyckat äventyr. Vi prioriterar din sömn och har därför samlat ett gediget sortiment av uppblåsbara liggunderlag, passande för dina aktiviteter. Här kan du välja bland olika modeller, former och färger. Du hittar modeller som tar minimal plats i packningen utrustade med inbyggd fotpump. En del liggunderlag är dessutom utrustade med ventil! Oavsett hur du väljer att blåsa upp madrassen ger den dig en riktigt god natts sömn.

Uppblåsbart liggunderlag passande årstiden

Innan du bestämmer dig för vilket liggunderlag du vill köpa bör du utvärdera dina förutsättningar. Under vilken årstid ska du sova utomhus? Det är viktigt att du köper ett uppblåsbart liggunderlag som klarar av att hålla dig varm under den årstid du planerar att sova på det. Liggunderlag som är kombinerade med luft och isolerande material ger högre komfort samt klarar av att hålla dig varm trots kall mark. Behöver du en så minimal packning som möjligt bör du välja en madrass som väger lite och tar liten plats. Se även över vårt gedigna sortiment av tält och sovsäckar för att vara säker på att hela din utrustning håller dig varm och trygg under äventyret!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!