Självuppblåsande Liggunderlag

(77 produkter)
Blank

Rekommenderad

Urberg
Sleeping Pad Camp G3 Jet Black
 

Outnorth erbjuder ett stort utbud utav slitstarka, tåliga och självuppblåsande liggunderlag i olika färger. Märken som Exped, Jack Wolfskin, Sea to Summit, Thermarest, Urberg m.fl. Till exempel har vi Sleeping Pad Trek G2 från Urberg som är ett självuppblåsbart liggunderlag i klassiskt utförande. Mässingsventil och 75D ripstop polyesterväv i snyggt bikupemönster ger dig en slitstark madrass som du kan ha med dig på vandring eller äventyr i många år. Levereras med breda elastiska band och en förvaringspåse i mesh.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!