Resekuddar

(92 produkter)
Blank

Rekommenderad

Urberg
Air Pillow Stretch Mango
 

Om du någon gång rest utan resekudde vet du hur högt upp på packlistan den kommer att stå på nästkommande resa. Inte minst om det är just avsaknaden av något under huvudet som orsakat dålig sömn. Det är dock väldigt sällan din vanliga kudde hemma från sängen får följa med, hur mycket utrymme du än har i packningen. Men det finns många bra alternativ som dessutom inte tar för mycket plats.

Om du letar efter en lätt, liten och skön resekudde med bästa möjliga komfort hittar du ett stort utbud hos oss!

Uppblåsbar resekudde

En uppblåsbar kudde tar inte mycket plats och bör inte förringas, oavsett resa. När du reser med flyg finns det sällan mycket utrymme för bekvämligheter och en resekudde kan därför vara din bästa resepartner. Med en resekudde ökar du chansen att få några timmars sömn, eller bra nackstöd om du ska läsa. För dig med extra höga krav på en god natts sömn finns bland annat uppblåsbara kuddar som innehåller dun för extra komfort och värme.

Sov bra och orka längre

Om du sover bra och är utvilad till nästa dag kommer du lättare kunna tackla eventuella svårigheter du stöter på längs vägen. Med en god natts sömn orkar vi mer och äventyret blir betydligt trevligare. Hos oss hittar du bra och sköna resekuddar som hjälper dig att vila när och var som helst.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!