Stolar & Sittunderlag

(71 produkter)
Blank

Rekommenderad

Arctic Tern
Alu Folding Stool Silver/Navy
 

Ett sittunderlag är det perfekta tillbehöret att ha med sig när det är dags att slå läger efter en lång dags vandring. Här hittar du allt från klassiska sittunderlag som enkelt går att vikas ihop och bära med i väskan till lite mer avancerade sittunderlag. Hitta det som passar ditt äventyr!

Behåll värmen även när du tar igen dig

Visst finns det massor att sitta på ute i naturen, men det är inte alltid det är både varmt och fritt från fukt, och dessutom skönt att sitta på. Att ha med sig något så litet som ett sittunderlag kan göra stor skillnad.

Genom att ha någon typ av underlag mellan dig och snön under vintern gör att du lättare att håller dig varm och du slipper frysa i onödan, även när du inte längre rör på dig. Långa vandringar och skidturer kan vara en stor ansträngning för hela kroppen och därför är det bra att kunna vila ordentligt. Många typer av friluftsaktiviteter som jakt och fiske innebär mycket stillasittande i sig, så se till att sitta bra och håll värmen med bra utrustning.

Sittunderlaget - en klassiker på skogsutflykten

Lika viktigt som det är att ha något att sitta på vid tuffa äventyr är det förstås en klassiker att ta med för mindre utflyter och picknicks. På Outnorth hittar du enkla men även lite mer avancerade sittunderlag som till exempel hopfällbara stolar och vadderade friluftsfåtöljer.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!