1-manstält

(22 produkter)

Att åka ut och tälta alldeles ensam kan för många innebära en av årets höjdpunkter. Det finns få saker som får dig så nära naturen som att ligga ensam i ett tält långt ifrån civilisationen. Eftersom du är på egen hand är det viktigt att tältet inte väger för mycket då du säkerligen har en hel del annan packning med dig på turen. Här hos oss på Outnorth hittar du tåliga och rymliga lättviktstält som klarar alla möjliga väderförhållanden. I vårt sortiment av enmanstält hittar du tält från några av de största tillverkarna såsom Hilleberg, Marmot och Black Diamond.

Anpassa tältet efter aktiviteten

När det kommer till att välja enmanstält är det viktigt att du sätter dig ner och tänker genom vad det är för egenskaper du söker efter i ett tält och vilken miljö du ska använda det i. Ska du till exempel upp på fjället och vandra är det viktigt att du har ett tält som står pall för hårda vindar och är lätt att bära på. Ska du ut och cykla på cykelleder kan du kanske ta ett tält som väger lite mer men som kan erbjuda mer komfort. Gå in under respektive tält för att läsa mer om dess specifika egenskaper och se efter om de passar dig innan du gör ditt val.

Handla enmanstält online

Genom att handla ditt enmanstält online kan du ta dig tid att gå över hela vårt sortiment för att försäkra dig om att du gjort ett riktigt val. Skulle du ångra dig eller vara missnöjd med köpet har du alltid fri returrätt.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!