Bivack- & Vindsäckar

(14 produkter)

Att hitta ett bra skydd mot väta och kyla när man befinner sig ute i naturen kan vara det som skiljer succé från nederlag. Utöver tält, presenning och sovsäckar finns det även skydd att finna i så kallade vindsäckar eller bivacksäckar. Dessa fungerar bra som skydd vid kortare pauser men går även bra att sova i utan tält för en renare nära naturen-upplevelse. Kända och väletablerade varumärken som Hilleberg, Mammut och Black Diamond har en rad högkvalitativa produkter att erbjuda för den som söker efter alternativa lösningar och vi på Outnorth har samlat dem här under kategorin vind- & bivacksäck.

Vindsäck för kortare utflykter

En vindsäck är ett perfekt skydd att ta med sig på kortare utflykter såsom dagsturer på fjället, långfärdsskridskoåkning, paddelturer eller liknande. Den erbjuder ett gott vindskydd vid fika- eller lunchpauser och kan även med fördel användas som omklädningsrum om man råkat blöta ner sig eller bara vill byta kläder. Med sin ringa vikt är den lätt att ta med och kan enkelt tas fram om vädret växlar snabbt.

Att tänka på

Innan du köper en vindsäck eller en bivacksäck kan det vara bra att tänka på vad det är du ska ha den till och vilka påfrestningar du tror att den ska behöva komma att tåla. Här på Outnorth har vi en rad olika modeller i varierande kvalitet som kan passa bra till olika typer av aktiviteter. Ska du ha den ute på långa turer och är i behov av att den håller hundra procent tätt bör du kanske satsa på en säck med tejpade sömmar som går att försluta helt. Om du ska ha den ute över dagen kanske det räcker med en mindre tät och lättare säck som skyddar bra mot vind och lättare regn.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!