Campingtält

(36 produkter)
Blank

Rekommenderad

Urberg
4-Person Tunnel Tent G3 Ocean Blue
 

Dags för campingsemester? Då kan det vara hög tid att tänka ut vilka behov du har och vilka krav du bör ställa på ditt kommande campingtält. Vilken kvalitet på campingtältet är du ute efter? Kommer du att vistas i riktigt tuffa klimat uppe på ett fjäll eller behöver du bara ett enklare tält för att överleva nätterna på festivalen? Sedan bör man såklart överväga vilken storlek man behöver på tältet. Ska du sova ensam eller ska hela familjen få plats?
Att välja ut vilket typ av campingtält du behöver är inte alltid det lättaste. Därför har vi på Outnorth gjort en liten guide som förhoppningsvis kommer att hjälpa dig på vägen. Men om du fortfarande skulle känna dig osäker inför ditt kommande köp är du självklart välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Camping- och familjetält

Idag finns det många bra camping- och familjetält att tillgå om du är ute efter såväl hög kvalitet som hög komfort. I de flesta tälten inom den här sektionen ryms det mellan 4-6 personer och tack vare sin smarta konstruktion är de oftast väldigt lätta att sätta ihop, trots att de i många fall är både stora och rymliga.
Satsar du på ett tält i en lite högre prisklass får du ett tält som klarar av både mycket regn och hård vind. Dessa campingtält är oftast tillverkade i polyester för att klara av stora mängder vatten och har dessutom tejpade sömmar för att kunna hålla riktigt tätt. Många av de lite dyrare tälten har även tältbågar som är tillverkade i aluminium för att kunna stå emot den hårda vinden utan att rubbas.

Enklare tält för festivaler och lek i trädgården

Är du ute efter ett lite enklare och billigare tält ska du satsa på ett tält som har en relativt enkelt konstruktion, de är oftast lättare att bära och tar lite plats att förvara. Denna typ av tält passar perfekt att sätta upp om du vill skapa en spännande lekplats ute i trädgården för dina barn där de kan leka och busa. Eller om du har planer på att åka på festival och kommer vistas i ett klimat där det ibland kan gå lite vilt till. Då är det inte hela världen om tältet inte kommer hem i samma skick...

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!