Enmanstält

(25 produkter)

Att åka ut och tälta alldeles ensam kan för många innebära en av årets höjdpunkter. Det finns få saker som får dig så nära naturen som att ligga ensam i ett tält långt ifrån civilisationen. Eftersom du är på egen hand är det viktigt att tältet inte väger för mycket då du säkerligen har en hel del annan packning med dig på turen. Här hos oss på Outnorth hittar du tåliga och rymliga lättviktstält som klarar alla möjliga väderförhållanden. I vårt sortiment av enmanstält hittar du tält från några av de största tillverkarna såsom Hilleberg, Marmot och Black Diamond.

Anpassa tältet efter aktiviteten

När det kommer till att välja enmanstält är det viktigt att du sätter dig ner och tänker genom vad det är för egenskaper du söker efter i ett tält och vilken miljö du ska använda det i. Ska du till exempel upp på fjället och vandra är det viktigt att du har ett tält som står pall för hårda vindar och är lätt att bära på. Ska du ut och cykla på cykelleder kan du kanske ta ett tält som väger lite mer men som kan erbjuda mer komfort. Gå in under respektive tält för att läsa mer om dess specifika egenskaper och se efter om de passar dig innan du gör ditt val.

Handla enmanstält online

Genom att handla ditt enmanstält online kan du ta dig tid att gå över hela vårt sortiment för att försäkra dig om att du gjort ett riktigt val. Du kan också vara säker på att alla de tält som du ser här på sidan finns i lager och kan levereras till dig inom några få dagar. Skulle du ångra dig eller vara missnöjd med köpet har du alltid fri returrätt.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!