Fyrmanstält

(33 produkter)

Här kan du se vårt breda sortiment av fyrmanstält – allt från exklusiva modeller som tål de allra tuffaste påfrestningar till standardtält för de mindre utfärderna. Men oavsett om du ska ut på kalfjället eller tälta i trädgården kan du hitta ett tält som passar dig här hos oss på Outnorth. Filtrera din sökning i kolumnen till vänster efter önskad färg, prisklass och storlek för att begränsa utbudet.

Tunneltält och kupoltält

Tunneltält och kupoltält är två av de främsta modellerna när det kommer till flermannatält. Båda modellerna har sina för- och nackdelar och vilket som är bäst beror främst på vilken miljö du ska använda tältet i och på vilket sätt du ska använda det. Tunneltält är generellt lite lättare och är därför enklare att bära med sig på längre turer. De har även gott om utrymme för packning och annat i absiden. Tunneltälten är dock lite känsligare för sidovind samt kräver god plats och grund för fästpinnar vilket gör dem svåra att resa på till exempel klippor. Kupoltältet väger lite mer än tunneltältet men kompenserar detta genom att ha en stabilare konstruktion samt att de kräver få fästpunkter för att stå upp utan att blåsa iväg vilket gör att de passar extra bra i svår terräng där det kan vara svårt att fästa markpinnar.

Miljövänliga Urberg

Tälttillverkaren Urberg stödjer en organisation som heter 1 % for the planet, vilket innebär att de har förbundit sig att skänka en procent av sin årliga omsättning till förmån för organisationens arbete för en bättre miljö och bevarandet av planeten. Så om du väljer att köpa ditt fyrmanstält från Urberg får du inte bara ett prisvärt tält av högsta kvalitet utan du hjälper även till med att stödja arbetet för en bättre miljö.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!