Kupoltält

(136 produkter)

Kupoltältet är en klassisk tältmodell som är enkel att resa och som står stabilt i väder och vind. De modeller ni hittar här lämpar sig bra till allt från en upp till tio personer och finns i en rad olika färger och utföranden. Har ni några funderingar om våra kupoltält är ni alltid välkomna att kontakta oss via kundtjänst.

Fördelar med kupoltält

Ett kupoltält är det självklara valet när du söker efter ett stabilt tält som går enkelt att resa i den allra kargaste terrängen. På grund av att det är självstadgande behövs det endast några få fästpunkter till marken för att det ska stå stadigt i vind och väta. Kupoltältet erbjuder även en något högre inre takhöjd än andra tält vilket gör dem lättare att sitta upp i på ett bekvämt sätt. Ett kupoltält väger dock något mer än till exempel ett tunneltält vilket gör det inte helt optimalt att ta med på längre turer där man gärna håller nere på bärvikten.

Storleken på tält

Vid familje- eller grupputfärder kan det vara bra att tänka på om man vill ha ett stort tält där alla får plats eller om det är bättre att köpa två mindre tält. Att köpa två mindre tält öppnar för mer flexibilitet i framtiden om delar av familjen till exempel vill gå ut och tälta på egen hand. På detta vis behöver man då inte köpa ett nytt tält, alternativt ta med sig ett alldeles för stort tält på den mindre utfärden.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!