Tältkåta

(16 produkter)

En tältkåta är mer än bara ett tält. Med sin höga takhöjd och med utrymme för såväl kamin som brasa erbjuder tältkåtan ett alternativt sätt att campa på. Här har vi samlat tältkåtor samt en rad tillbehör som kan göra din vistelse i kåtan än mer trevlig. Utöver tältkåtor hittar du även här tält som är konstruerade med tältkåtan som inspiration såsom Bergans hyllade Wiglo LT4-tält som är ett stabilt och hållbart familjetält för fyra personer. Se över vårt sortiment och gör sedan er beställning direkt här på hemsidan.

Samlas kring elden

En av de främsta fördelarna med tältkåtan är att det finns möjlighet att elda med kamin eller öppen eld i dem. Detta gör att du kan laga mat, torka kläder och värma upp kåtan enkelt och samtidigt skapa en mysig innemiljö där du kan sitta med dina vänner eller din familj på kvällarna och berätta historier framför brasan. Tältkåtan är det solklara valet för dig som söker efter mer än tak över huvudet – tältkåtan är en samlingsplats och ett rum i sin egen kraft.

Passa underlaget

En tältkåta passar för de allra flesta typer av underlag, så länge det går att fästa pinnar ordentligt i marken. Därför kan de vara svåra att bo i under längre perioder på till exempel kallfjället där det finns risk för stark konstant vind och där underlaget till stor del består av sten. Även i ytterskärgården kan det vara svårt att resa en tältkåta och där rekommenderar vi i stället ett självstagande kupoltält som endast behöver några få markfästande pinnar.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!