Tunneltält

(57 produkter)

Att tälta är ett utmärkt sätt att komma ifrån civilisationen och komma nära inpå naturen för nya upplevelser och äventyr. Det finns idag en rad olika varianter av tält att välja mellan och tunneltältet är en av de klassiska modellerna som aldrig tycks gå ur tiden, en enkel och stabil modell som här på Outnorth finns i storlekar från en upp till hela sex personer. Här hittar du snygga och pålitliga tunneltält från några av de ledande tillverkarna såsom Hilleberg, Outwell, The North Face, Fjällräven och Jack Wolfskin. Se över vårt sortiment av tunneltält och se till att du hittar ett tält som passar till den miljö du ska tälta i och den aktivitet som du ska utföra.

Fördelar med tunneltält

Tunneltältet passar bra för dig som tänkt använda det på långa turer då det erbjuder gott om utrymme i förhållande till vikt. Det har även gott om utrymme i absiden (utrymmet mellan innertältet och yttertältet) för packning och eventuell matlagning. Tunneltälten går enkelt att resa med undantaget att de kräver fler fästpunkter än till exempel kupoltält vilket gör att de kan vara svåra att få upp på stenig barmark eller på klipphällar.

Tälta med familjen

Att tälta med familjen kan vara en fantastisk upplevelse och ge hela familjen glada minnen för livet. Se dock till att ni skaffar ett ordentligt tält med gott om utrymme för såväl stora som små. Många av de modernare tälten har till exempel flera rum inne i tältet vilket ger er möjlighet att dela upp utrymmet i en barn- och en vuxenavdelning. Det går även att få tält med fönster vilket möjliggör inomhusaktiviteter på ett bättre sätt.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!