Tarpar & Vindskydd

(48 produkter)

En tarp skyddar dig från nederbörd utan att behöva stänga in dig i tältet. Bara för att det regnar lite är det tråkigt att behöva stänga ute naturen och med en tarp slipper du det. Hos oss hittar du ultralätta tarpar från till exempel Hilleberg, Primus och Relags.

Många användningsområden

En tarp fungerar bra mot regn, men kan också fungera som skydd mot solen. Många föredrar att sova ute på riktigt, vilket gör en tarp till ett perfekt tillbehör. Du kommer garanterat få känslan av att sova ute på riktigt, men klarar dig från en eventuell skur under natten. Egentligen är det bara fantasin som sätter gränsen för hur du använder tarpen. Till exempel blir det en utmärkt förlängning av tältöppningen eller något att samlas under för de som reser i ett större sällskap. Om du vill laga mat utomhus, men en bit från tältet, kommer en tarp väl till pass och skyddar mot regnet.

Tarp vs. tält

Det kan vara mysigt att krypa in i tältet, men det innebär oftast godnatt eller åtminstone slut på det eventuella sociala umgänge som finns utanför. Med en tarp stänger du dåligt väder ute, utan att stänga in dig själv. Som komplement till tältet blir tarpen perfekt att bygga upp ett läger kring.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!