Förlängt öppet köp t.o.m. 5/1 2024

Tarpar & Vindskydd

(2 produkter)

En tarp skyddar dig från nederbörd utan att behöva stänga in dig i tältet. Bara för att det regnar lite är det tråkigt att behöva stänga ute naturen och med en tarp slipper du det. Hos oss hittar du ultralätta tarpar från till exempel Hilleberg, Primus och Relags.

Många användningsområden

En tarp fungerar bra mot regn, men kan också fungera som skydd mot solen. Många föredrar att sova ute på riktigt, vilket gör en tarp till ett perfekt tillbehör. Du kommer garanterat få känslan av att sova ute på riktigt, men klarar dig från en eventuell skur under natten. Egentligen är det bara fantasin som sätter gränsen för hur du använder tarpen. Till exempel blir det en utmärkt förlängning av tältöppningen eller något att samlas under för de som reser i ett större sällskap. Om du vill laga mat utomhus, men en bit från tältet, kommer en tarp väl till pass och skyddar mot regnet.

Tarp vs. tält

Det kan vara mysigt att krypa in i tältet, men det innebär oftast godnatt eller åtminstone slut på det eventuella sociala umgänge som finns utanför. Med en tarp stänger du dåligt väder ute, utan att stänga in dig själv. Som komplement till tältet blir tarpen perfekt att bygga upp ett läger kring.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!