Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Background nature 380

Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter

Nedan finns några av våra mest populära produkter

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Utvalda elcyklar

Våra elcyklar är sk elassisterade cyklar som ger dig en extra skjuts när du trampar, gillar du medvind gillar du elcyklar! Kom fram till jobbet svalare och fräschare än med vanlig cykel och så mycket piggare än om du suttit i bilen.

El-MTB

Elcykel är inte bara för pendling. Med våra MTB elcyklar får du mycket roligare i skogen och klarar att cykla längre och i tuffare terräng. Det gör också att man kan cykla ihop även om man är på lite olika nivå.

Stor valfrihet

På flera av elcyklarna kan du ställa in hur mycket assistans du vill ha. Och självklart går det utmärkt att cykla även utan assistans så ingen fara om batteriet tar slut på turen!


Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!