Elcyklar

(1 produkter)
Blank

Rekommenderad

Velova
Men's Lofoten Matte Black/Lime
 

Utvalda elcyklar

Våra elcyklar är sk elassisterade cyklar som ger dig en extra skjuts när du trampar, gillar du medvind gillar du elcyklar! Kom fram till jobbet svalare och fräschare än med vanlig cykel och så mycket piggare än om du suttit i bilen.

El-MTB

Elcykel är inte bara för pendling. Med våra MTB elcyklar får du mycket roligare i skogen och klarar att cykla längre och i tuffare terräng. Det gör också att man kan cykla ihop även om man är på lite olika nivå.

Stor valfrihet

På flera av elcyklarna kan du ställa in hur mycket assistans du vill ha. Och självklart går det utmärkt att cykla även utan assistans så ingen fara om batteriet tar slut på turen!


Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!