GPS

(112 produkter)

GPS står för Global Positioning System och är ett system för satellitnavigering. Tekniken utvecklades på 1970-talet men sattes inte i drift förens i maj 1994.

Dagens GPS kommunicerar med minst 24 satelliter vilket gör det möjligt för alla med en GPS-mottagare att bestämma sin position. Det spelar ingen roll vart du är på jorden, om det är dag eller natt, eller ruskigt väder - tekniken är densamma och fungerar oavsett.

Navigera dig rätt

En GPS är för många en självklar del av vardagen. Kanske har du en GPS i bilen, med dig ute på sjön eller på fjället. Slipp krångel med kartor och kompass, ditt äventyr blir betydligt roligare med en funktionell GPS från Garmin.

Är du en vandrare av rang är eTrex från Garmin ett enkelt val. En handburen GPS med världsomspännande grundkarta för vandring. eTrex är vattentät och tålig, oavsett vart i världen du befinner dig klarar den av de flesta fartfyllda äventyr. Vandra smartare och spara tid med en lättläst och funktionell eTrex.

Behöver du fria händer på ditt äventyr hittar du Foretrex 401 på Outnorth. En handledsburen GPS gjord för utomhusaktiviteter. Ska du kanske surfa, segla eller åka skidor spänner du fast Foretrex på armen för att få hjälp att hitta väg, distans, fart, kurs och annan nödvändig information som underlättar.

Välj en GPS som passar för dina äventyr

Fundera över vilka typer av äventyr du behöver GPS till. Kanske ska du på flertalet olika äventyr och vill investera i mer än en GPS. På Outnorth hittar du ett noga utvalt sortiment av GPS för olika behov, vi hoppas du hittar din favorit här.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!