Actionkameror

(27 produkter)

Actionkameran har blivit en allt mer självklar del av äventyret. I takt med att tekniken ständigt utvecklas och att priserna har sjunkit till nivåer som gör att de flesta har råd med en egen kamera, har allt fler valt att använda sig av actionkameror för att dokumentera sina strapatser. De används numera till allt från direktsändningar av offpiståkning och skateboardfilmer till att filma vandrings- eller kanotturer med familjen. Möjligheterna med en actionkamera är i stort sett oändliga och det är bara din egen fantasi som sätter begränsningar för vad du kan använda den till.

Utbud och tillbehör

Här hos oss på Outnorth hittar du en rad väl beprövade actionkameror från de största tillverkarna GoPro och Polaroid. GoPro är det ledande märket på marknaden och de satsar mycket på att hela tiden ligga i framkant och komma med nya innovationer och lösningar. Utöver kamerorna hittar du här även en mängd olika tillbehör som kan underlätta för dig när du ska ut och filma såsom extra batterier, hjälmfästen, objektiv, skyddslins och en kameraflytväst som ser till att kameran inte sjunker om du skulle tappa den i vattnet. Vi har även fästen som gör att du kan filma med din GoPro-kamera från alla tänkbara vinklar – perfekt för till exempel PoV.

Fråga oss på Outnorth

Om det är någonting som du funderar på angående våra actionkameror är du alltid välkommen att kontakta oss. Vår personal är mycket kunnig och gör allt i sin makt för att kunna hjälpa till med information och bra lösningar. Om du vill komma i kontakt med oss går det bra att göra detta genom ett kontaktformulär som du hittar under kundtjänst eller genom att ringa eller skicka ett mail.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!