Aktivitetsarmband

(2 produkter)

Jobbar du på kontor eller liknande där du är stillasittande hela dagen kan ett aktivitetsarmband komma väl tills pass. Ett aktivitetsarmband eller klocka håller koll på din dagliga aktivitet och påminner dig att röra på kroppen när du suttit still för länge. Med ett aktivitetsarmband ser du hur aktiv (eller inaktiv) du varit under dagen, den informationen sporrar förhoppningsvis till att göra smartare mer aktiva val i vardagen. Det kan vara att ta trapporna istället för hissen, eller gå en extra lång promenad med hunden. På Outnorth hittar du aktivitetsarmband från varumärken som Polar och Garmin.

Armband med smarta funktioner

I sortimentet finns aktivitetsarmband med olika funktioner, välj den som passar dina behov bäst. Armbandet Loop från Polar är en avancerad aktivitets/stegräknare. Loop registrerar kontinuerligt dina rörelsemönster samt ger förslag på hur du ska gå tillväga för att nå dina mål. Den är kompatibel med smartphone och kan liknas till en träningsklocka. Här hittar du även armband som vibrerar när du varit inaktiv i en timma, går att duscha med samt via bluetooth notifierar om du mottagit ett sms eller email. Välj bland olika modeller och hitta det armband som fyller de funktioner du önskar.

Rör på dig och bli friskare

Enligt forskning är det stillasittande som orsakar allt fler sjukdomar, du bör röra lite på dig varje timma för att kroppen ska må bra. Det behöver inte vara svårt att aktivera kroppen, med ett aktivitetsarmband som vibrerar när du suttit still för länge glömmer du inte bort att röra på dig. Det kommer att göra stor märkbar skillnad på din energi och hälsa!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!