GPS Klockor

(81 produkter)

GPS-klockor – få lång batteritid och tillgång till spännande data!

GPS-klockan är den perfekta lösningen för dig som vill ha en klocka med lång batteritid, GPS-funktion och mycket mer! De smarta klockorna kan användas både till vardag och sport, samt att de är ett måste för alla seriösa atleter som vill mäta hur långt och länge de har sprungit, cyklat eller simmat. Hitta din favorit hos oss på Outnorth.se och beställ idag!

Här gör GPS-klockor en stor skillnad

Du kommer helt säkert få stor glädje av en GPS-klocka ifall du:
  • Vill ha en klocka med lång batteritid och en mer aktiv vardag
  • Håller på med många olika sportgrenar eller tränar inför en triathlon
  • Är förtjust i avancerad teknologi och analyser av träningsresultat

Förbättra din träningsprestation med rätt utrustning

Du hade aldrig tränat upp dig till en marathon utan att investera i ett par riktiga löparskor – och av goda skäl! Din sportprestation förbättras nämligen enormt när du har rätt utrustning på plats. Med en GPS-klocka får du möjligheten att mäta, analysera, återuppleva och dela dina prestationer via din smartphone. Låt dig motiveras av dina tidigare prestationer eller tävla mot dina vänner. GPS-klockan mäter blixtsnabbt hur långt och snabbt – och med vilken puls du har utfört din sportgren.

Vilken GPS-klocka ska jag välja?

En GPS-klocka är en löpar- och pulsklocka som kan mäta och visa upp olik information medan du tränar, tack vara en inbäddad GPS. Med det sagt, så är det stor skillnad på vårt mångsidiga sortiment av GPS-klockor:
  • Batteritid: Batteritiden minskar kraftigt när du slår på GPS-funktionen på din GPS-klocka. Önskar du att använda din GPS-klocka på långa vandringar, löpar- eller skidturer, så borde du välja en GPS-klocka med lång batteritid och USB-sladd – så att du kan ladda din klocka med en powerbank.
  • Funktioner: Dess fler funktioner, dess mer praktisk och tydlig blir din bild av ditt träningspass. Det är däremot inte alltid så att det är den dyraste klockan som är den bästa. Det är t.ex. inte säkert du behöver veta din hjärtrytm för att komma i mål med din träning. Självklart är det också viktigt att du väljer en klocka som har en design, användbarhet och tillhörande app som faller dig i smaken. Du kan även installera och utforska de olika apparna innan du väljer din nya GPS-klocka.
När du har hittat din favorit i vårt breda urval av GPS-klockår, så är det väldigt enkelt att beställa den igenom oss på Outnorth.se. Vi har allt som krävs för att bättra din löparträning!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!