Batterier

(6 produkter)

Ibland befinner du dig på platser som saknar ström. Du kanske är på semester och campar eller spenderar många timmar på ett tåg. På resan fotar du oförglömliga minnen, lyssnar på musik eller skickar iväg viktiga jobbmail. Oavsett har mobiltelefonen endast en begränsad batteritid innan den behöver laddas. Till din räddning har vi samlat ett noga utvalt sortiment av portabla strömkällor. Med hjälp av dem kan du ladda mobil, surfplatta eller andra tekniska prylar på resande fot. Nu finns det inga ursäkter att bo i tält eller resa långt.

Ladda mobiltelefonen var du vill

I sortimentet hittar du flertal resebatterier med olika specifikationer. Gör du en aktivitet som kräver lite och lätt packning är Metal 4400 från Brunton ett smart alternativ. Den är så liten att du får plats med den i fickan på jeansen med kapacitet att ladda din smartphone fyra gånger om. Behöver du ladda kamera, surfplatta eller någon annan USB-laddbar elektronisk pryl kan du använda dig av myFC Power Trekk från myFC. Den genererar ström då du fyller den med vatten samt stoppar i en bränslepuck. Den enda biprodukten myFC ger ifrån sig är ånga.

Rätt batteri för dig

Välj det batteri som passar din aktivitet eller behov bäst. I sortimentet finns batterier från flera olika varumärken, bland annat myFC, Silva och Brunton. Välj det batteriet som passar dina förutsättningar och den typ av elektronik som du vill kunna ladda. Vi hoppas att du hittar det du letar efter här på Outnorth!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!