Solglasögon

(69 produkter)

Solglasögon är en accessoar som de flesta bär och har nytta av. Solen är underbar men kan vara skön att skydda ögonen ifrån. Därför har vi samlat solglasögon från olika varumärken, passande för olika aktiviteter så att du slipper kisa när solen skiner. I vårt sortiment finns varumärken som Oakley, Julbo och POC, välj en modell som passar dina aktiviteter.

Solglasögon för olika aktiviteter

Här hittar du solglasögon för olika aktiviteter som cykling, vandring och fiske. Solglasögonens funktion är att skydda ögonen mot skadligt ljus och reflektioner från snö och vatten. I sortimentet hittar du klassiska modeller från bland annat Oakley - välj mellan svart glas eller spegelglas och olika modeller för ändamålet. Önskar du en sportig look till vardags kan du välja flera olika modeller. Solglasögon anpassade för sportaktiviteter är ofta utrustade med näskuddar för bästa möjliga passform samt mjuka delar på skalmarna. Tänk på att välja ett par linser som är anpassade för den miljön du ska sporta i. Ska du exempelvis cykla är det viktigt att du väljer linser anpassade efter ljuset, på en del modeller kan du byta ut linser utefter behov. Ibland sortimentet finns även solglasögon för barn mellan 2-4 år. Det är viktigt att skydda barnens ögon då de är väldigt ljuskänsliga i ung ålder.

Skydda ögonen med stil

Man brukar säga att smaken är som baken, delad och det stämmer verkligen. Smak och stil är unikt och vilka glasögon du väljer speglar just det - din personliga stil. Låt dina familjemedlemmar välja solglasögon beroende på tillfälle, på Outnorth hittar du solglasögon för hela familjen, även barnen. Fullända din look och skydda ögonen med ett par solglasögon!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!