Hälsa & Hygien

(186 produkter)
Blank

Rekommenderad

Urberg
Microfiber Towel 60x120 cm Blue
 

När du ska ge dig ut på resande fot är det smart att packa så komprimerat som möjligt och bara ta med nödvändiga saker. På Outnorth har vi samlat smarta resetillbehör och prylar som du kanske inte ens visste fanns eller behöver! Här hittar du allt ifrån myggmedel till smart kisstratt, kolla igenom sortimentet och hitta rätt resetillbehör för dig.

Stort utbud av resetillbehör

Det finns många tillbehör som underlättar ditt äventyr som du kanske inte ens visste existerade. Det dyker ständigt upp nya, smarta tillbehör på marknaden och när de väl har finns att köpa undrar vi hur vi klarade oss utan dem. På Outnorth hittar du olika prylar som är perfekta att ta med på resan eller utflykten. Här hittar du bland annat en kisstratt som gör det enkelt för tjejer att kissa stående. Behöver du tvätta dig men inte har tillgång till rinnande vatten kan du välja en antibakteriell tvål som avdunstar när du använder den, på så sätt håller du dig fräsch trots att du inte har möjlighet att duscha. Vill du trots allt duscha kan du ta med dig en resedusch där vattnet värms upp tack vare solens strålar. Häng upp duschen i ett träd och njut av att tvätta dig ren ute i naturen. En pryl som bör tas med på äventyret är ett första hjälpen kit! Du hittar olika modeller för olika aktiviteter här hos oss.

Hitta dina favoriter

Sondera utbudet och hitta favorit-tillbehören för dina resor. Det finns många olika att välja bland här och vi hoppas att de kommer till användning på äventyret!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!