Hundkoppel & Spårlinor

(53 produkter)

Här kan du upptäcka vårt stora sortiment av hundkoppel och spårlinor i många olika modeller och längder. Du och din hund förtjänar den högsta möjliga kvaliteten för att säkerställa att ni båda är bekväma och känner er trygga när ni är ute på era äventyr tillsammans.

Bland vårt utbud hittar du extremt slitstarka spårlinor som kan fästas på fasta punkter samt koppel med spännen som passar dig som ofta är ute och springer eller cyklar med din hund. Våra hundkoppel kommer från väletablerade varumärken som använder sig av högkvalitativa material och har din hunds säkerhet och komfort som högsta prioritet.

Hundkoppel för alla aktiviteter

Vare sig du tar långa promenader, är ute och joggar eller tar med din hund på cykelturer kan du hitta precis rätt sorts hundkoppel för din aktivitet här hos Outnorth. Vi har satt ihop ett sortiment med en mängd olika modeller för att du ska kunna hitta ett koppel som är helt rätt för din hund och era utomhusaktiviteter.

Välj ett hundkoppel med justerbar längd och fästen så att du kan ha kopplet fäst runt midjan och ha händerna fria under era äventyr. Du som har en valp eller utforskar nya platser med en väldigt nyfiken hund bör välja en modell med kortare längd så att hunden stannar nära dig. Många av våra modeller är elastiska och ger din hund lite mer frihet utan att du har ett för långt koppel som ligger och dras längs med marken under promenaden.

Välj rätt hundkoppel

Att välja rätt hundkoppel handlar mest om att ha koll på vad som är viktigt för dig och din hund. Ska ni ut och springa eller cykla ihop är ett elastiskt koppel ett bra val. Dessa modeller gör att både du och din hund har lite mer rörelsefrihet utan att ni drar för mycket i varandra. För träning och unga valpar är ett kort koppel oftast det bästa valet. Kortare koppel är också ett bättre val i stadsmiljöer där ni ofta möter andra personer och hundar.

Ett koppel som går att fästa runt midjan är perfekt för dig som vill hålla händerna fria, något som är viktigt om både du åker längdskidor med din hund och när du bär hem tunga matkassar från mataffären.

Spårlinor som låter hunden utforska sin omgivning

En spårlina är ett koppel som fästs på en fast punkt och låter hunden utforska omgivningen utan att kunna springa alldeles för långt. Spårlinor är perfekta för dig som vill låta din hund springa fritt i trädgården eller ute på ett öppet fält, men inte vill skippa koppel helt. Välj alltid en längre spårlina så att du kan anpassa längden efter området din hund får utforska.

Hundkoppel från kända varumärken

Våra hundkoppel är av hög kvalitet, är extra slitstarka och tillverkade av hållbara material. Vi har många olika modeller från flera kända varumärken. Här kan du välja hundkoppel från bland annat:

Du kan använda filterfunktionen för att endast visa de märken som du är intresserad av. Oavsett vilket varumärke du väljer kan du lita på att du och din hund kommer att älska ert nya koppel.

Köp hundkoppel och andra husdjurstillbehör hos Outnorth

Hos Outnorth kan du hitta allt för dig och din hund. Vi har högkvalitativa hundkoppel från kända varumärken som vet precis vad du och din hund behöver. I vårt breda sortiment kan du hitta många olika modeller att välja mellan. Vi har även hundselar, hundleksaker, flytvästar för hundar, hundpejlar och allt annat du kan behöva för att du och din hund ska kunna leva ett aktivt liv tillsammans.

Men vi har även den utrustning du behöver för att kunna utföra alla möjliga utomhusaktiviteter säkert och effektivt. Kika gärna bland vår utrustning för vandring, löpning eller jakt och beställ allt du behöver för att göra dina aktiviteter lättare och bekvämare. Och med rätt hundkoppel är både du och din hund redo för ert nästa äventyr. Välkommen till Outnorth, där vi älskar outdoor aktiviteter!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!