Kameraväskor

(10 produkter)

När du ska ge dig ut på friluftsäventyr eller är på semester vill du ofta ta med dig kameran. De klassiska kamerafodralen är inte alltid praktiska för aktiviteten du ska utföra, därför har vi samlat ett noga utvalt sortiment av kameraväskor som du kan bära som en ryggsäck. Det är skönt att bära kameran på ryggen och lämnar dina händer fria. Vill du ha en mer klassisk kameraväska som går över axeln hittar du även det här. Vi vill göra det enkelt för dig att ta med dig kameran ut på äventyr! Här hittar du väskor från varumärken som Lowepro, Thule och Polaroid.

Hitta rätt väska för din kamera

När du ska välja kameraväska är det viktigt att tänka på vart och när du ska använda den. Vi har samlat ett stort sortiment av kameraväskor så dina valmöjligheter är stora. Om du är en aktiv fotograf, ständigt på språng kan vi rekommendera en lite mindre och smidigare kameraväska. Ska du ta med dig många tillbehör till din kamera kanske du behöver en väska av en större modell. Ryggsäckarna är utrustade med smarta funktioner, bland annat ventilerande bärsystem, vadderade fack, inbyggt allväderskydd mot regn med mera. Här hittar du kameraväskor i klassiska färger, är du modig kan du välja en färgstark modell. Kameraväskorna fungerar för både herr och dam.

Ta med kameran på alla äventyr

Tack vare kameraväska kan du ta med dig din kamera oavsett äventyr. Missa inte ett enda ögonblick av vandringen eller semesterresan, dokumentera och rama in dina härligaste minnen. I kameraväskan får du plats med all din utrustning och lite till.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!