Friluftsmat

(135 produkter)

När du ger dig ut på längre äventyr är det viktigt att packningen är så kompakt och lätt som möjligt. Många äventyrare prioriterar materiell utrustning men glömmer bort den viktigaste faktorn för att orka vandra, upptäcka och njuta - mat.

Vi rekommenderar dig att tänka över din medhavda meny innan du ger dig ut på fjället, då krävande fysiska aktiviteter tar mycket energi. Har du tankat kroppen med fel eller för lite energi kan det leda till yrsel, kramp och illamående. Utför du fysisk aktivitet på tom mage kan fel beslut tas vilket kan äventyra din egen och gruppens säkerhet. På Outnorth hittar du ett noga utvalt sortiment av näringsrik och god friluftsmat - enkel att ta med och tillaga på fjället.

Frystorkat eller mjukkonserv

Här hittar du frystorkad mat med högt energiinnehåll. Välj bland varumärken som Travellunch, Trek´N Eat, Blå Band med flera. Frysmat tillagas enkelt tillsammans med kokande vatten och finns i flera olika smaker.

Mjukkonserv är ett perfekt alternativ om du vill bryta av mot frystorkade rätter. Mjukkonserver är förpackade i påsar av skyddande laminat och tillagas på samma sätt som frystorkad mat, med hjälp av kokande vatten. Befinner du dig i en nödsituation eller är oförmögen att göra upp eld går det lika bra att äta maten kall.

Mat på språng

Vi kan inte tänka oss en större frihetskänsla än att äta ute i naturen. Oavsett äventyr är friluftsmat i dess olika former perfekt för att mätta magen och fylla på med rätt sorts energi. Ät mat vart du vill, när du vill – låt inget stoppa ditt livs äventyr!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!