Energitillskott

(8 produkter)

På Outnorth hittar du energitillskott i olika former och smaker. Behöver du energi för att gå den sista biten, cykla längre eller ta dig igenom ett maraton är kosttillskott ett enkelt sätt att få ny kraft. Här hittar du flera olika typer av energitillskott från varumärken som Clif Bar, Enervit och Isostar. Välj bland tillskott som gel, sportdryck och pulver med flera.

Orka lite mer

Med energitillskott höjer du din energinivå på ett snabbt sätt. Ska du cykla långt i varmt väder rekommenderar vi en bar som klarar av värme utan att smälta och är enkel att packa med sig. Vill du ha ekologiska produkter är Clif Bar´s sortiment bra för dig. Bland deras produkter hittar du allt från bars med nötter och frukt till energy gel som ger snabb energi under längre träningspass. Har du fått kramp kan du testa en sugtablett från Enervit. Den jobbar aktivt med att tillföra mineraler som motverka kramp och trötthet.

Kombinera energitillskott med en balanserad kost

Tänk på att energitillskott inte ersätter mat. Det är viktigt att äta en balanserad kost för att orka med krävande aktiviteter. Energitillskott fungerar bra att komplettera med om du utsätts för fysisk ansträngning och behöver en extra skjuts att orka mer.

För den som vill ha snabb energi i liten förpackning är tillskott som bars och tabletter perfekta! De får plats i fickan på jackan eller byxorna och ger dig snabb energi. Vill du ladda med samma energi som deltagarna i Vasaloppet och Vätternrundan ska du köpa Enervit´s G Sport sportdryck som innehåller en optimal mix av ingredienser för att orka tuff fysisk aktivitet.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!