Kokkärl & Stekpannor

(98 produkter)
Blank

Rekommenderad

Urberg
High Efficiency Pot Grey
 

På fjälläventyr är det praktiskt att ta med ett litet kök och kokkärl för att koka kaffe, té eller värma mat. Ett kokkärl är en behållare som används för att hetta upp mat eller vätska vid matlagning och är därför gjord av värmeledande material. Kokkärlen på Outnorth är funktionella och smidiga att ta med och finns i olika former och material. Här hittar du kokkärl från varumärken som Trangia, Primus och Optimus.

Välj kokkärl efter funktion

När du letar efter kokkärl är det viktigt att du bestämt vilken typ av mat eller dryck som ska tillagas i kärlet. På Outnorth finns kitt med tillhörande gaskök och kokkärl för dig som behöver båda delarna. Har du redan ett stormkök finns kokkärl att komplettera med i olika storlekar och utseenden. Lyxa till det och laga våfflor ute på fjället med ett smidigt våffeljärn som kan grädda våfflor över öppen eld. På kortare turer kanske det räcker med kaffe och te - Köp en smart coffe/tea kettle och njut av en värmande dryck på äventyret.

Längre äventyr med rätt näring

Det är viktigt att få i sig näring och vätska på längre turer. Befinner du dig på fjället en hel dag är kokkärl och ett stormkök en investering du inte kommer att ångra. Ska du vandra längre är ett mindre och lättare kärl att föredra som får plats i ryggsäcken. Är campingen äventyrsmålet kanske du tar bilen till campinglägret, då funkar lite tyngre och mer avancerade kokkärl. Vi hoppas du hittar det du söker på Outnorth, smaklig spis i vildmarken!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!