Matlådor

(56 produkter)

Släng inte dina matrester, stoppa dem i matlådor och förvara i kyl eller frys. Perfekta att ta fram och värma på när du inte hinner eller kan laga mat. I matlådor kan du förvara torrvaror och mat som bör förvaras kallt. På Outnorth finns matlådor för dina överblivna rester, klassiskt utformade lunchlådor och små så kallade ”lunch bots” perfekta för såser och tillbehör.

Välj matlåda efter behov

Se över dina behov och välj matlådor som passar dina kriterier. På Outnorth hittar du lådor gjorda i material som rostfritt stål och plast i olika sammansättningar. Du hittar lunchlådor i olika storlekar och färger som fyller olika funktioner. Vill du att din mat ska hållas kall finns matlådor med lock som fungerar som kylklamp. Dessa lådor håller din mat kall i cirka sju timmar, perfekt när du ska ut på en dagsvandring och vill ta med dig en kall pastasallad. Njut av maten vart du vill, när du vill inom sju timmar. LunchBots har smarta lådor med plats för mindre lådor inuti. Det betyder att du kan ta med dig såsen eller dressingen vid sidan av utan att kladda ner resten av maten.

Matlådor som passar hela familjen

Här hittar du matlådor som passar för hela familjen. Matlådor är ett praktiskt redskap och kommer alltid att behövas. Passa på att rensa ur gamla, sunkiga matlådor och fyll på skåpet med nya, smarta och funktionella matlådor för alla situationer! Vi har även smarta kit med både matlåda, mugg och bestick om du vill passa på att köpa hela picknick-kittet på en gång.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!