Picknicktillbehör

(120 produkter)
Blank

Rekommenderad

Urberg
Flatware Set Grey
 

Här finner du allt du kan tänkas behöva till din picknick! Outnorth har ett stort utbud utav tillbehör till picknicken. Märken som GSI Outdoors, Kupilka, Ligth My Fire, Lunchbots, MSR, Outwell, Primus, Relags, Robens, Sea to Summit, Trangia, Wildo m.fl. Till exempel har vi Outdoor Cutlery från Kupilka som är bestick för naturmänniskan! Gjorda av trä/plast-komposit och tål maskindisk. Kupilka Outdoor Cutlery är en uppsättning bestick för friluftsmänniskor. Setet består av kniv, gaffel, sked och tesked. Gjorda av trä/plast-komposit som kombinerar de två materialens fördelar. Stabilitet och hållbarhet som trä, men plockar inte upp lukter och fläckar. Perfekt för din picknick outdoor! 

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!