Mattermosar

(28 produkter)

När du ska ge dig ut på en dagstur är det perfekt att ta med varm mat i en mattermos. En smakrik kött- eller grönsakssoppa eller några varmkorvar i spad är ett utmärkt utflyktsmål som fungerar bra att förvara i en termos. Mattermosen skiljer sig inte så mycket från en vanlig termos i funktionen, utan det handlar främst om storleken. Den har en stor öppning vilket gör det enkelt för dig att äta ur den. Du väljer själv om termosen ska förvara varm eller kall mat, den fungerar lika bra för båda ändamål.

Vistas utomhus längre

Det finns inget tråkigare än att behöva avbryta äventyret för att gå inomhus och äta. Med en mattermos kan du stanna ute hela dagen och äta varm, näringsrik mat vart du än befinner dig. Inget värmer bättre än en varm soppa under en kall och dimmig dag ute på sjön. Och Stoppar du varmkorvar eller nudlar i termosen gör du garanterat succé hos barnen.

En pålitlig favorit för varm eller kall mat är Classic Vacuum Food Jar från Stanley som rymmer 0,7 liter. Denna termos håller maten varm- eller kall upp till 15 timmar. Med en stor öppning är den enkel att äta ur och det isolerade locket försäkrar dig att maten håller rätt temperatur.


Välj det alternativ som passar ditt äventyr bäst och efter vilken typ av mat du vill ta med ut i det vilda. Smaklig måltid önskar vi på Outnorth!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!