Förlängt öppet köp t.o.m. 5/1 2024

Termosmuggar

(96 produkter)
Blank

Rekommenderad

Lifeventure
Thermal Mug Matt Cobalt
 

Termomuggen är din perfekta partner på en längre resa, utflykt eller en lång dag på kontoret. Fyll den med varm dryck och njut längre. En termosmugg bygger på samma teknik som en termos vilket betyder att den är temperaturbeständig. Den håller din dryck varm i fyra till sex timmar och är greppvänligt utformad. På Outnorth hittar du ett noga utvalt sortiment av termosmuggar från varumärken som Lifeventure, Primus och Stanley i flera olika färger.

Välj rätt modell för dig

När du ska välja termomugg är det bra att fundera över var och hur du ska använda den. Vill du njuta av varmt kaffe hela vägen till jobbet är det bra att välja en mugg som är anpassad för att passa mugghållare i bil. Vill du ta med dig varm dryck på en långpromenad kan du välja en modell med dolt fack för socker/tepåse i locket. De flesta termomuggarna du hittar på Outnorth är gjorda av rostfritt stål och är enkla att öppna för att dricka ur.

Varm dryck när du vill

Njut av varm dryck när du vill, vart du vill. Generellt håller sig innehållet i termosmuggen varmt under fyra timmar, men en del modeller klarar att hålla värmen i upp till sex timmar. Termosmuggen är inte bara praktisk att ta med på utomhusäventyr utan perfekt att fylla med varm dryck på kontoret när du inte vill gå förbi kaffebryggaren för många gånger. Investera i en snygg och smart termosmugg och du kommer alltid ha varm dryck till hands.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!