Termosmuggar

(56 produkter)

Termomuggen är din perfekta partner på en längre resa, utflykt eller en lång dag på kontoret. Fyll den med varm dryck och njut längre. En termosmugg bygger på samma teknik som en termos vilket betyder att den är temperaturbeständig. Den håller din dryck varm i fyra till sex timmar och är greppvänligt utformad. På Outnorth hittar du ett noga utvalt sortiment av termosmuggar från varumärken som Lifeventure, Primus och Stanley i flera olika färger.

Välj rätt modell för dig

När du ska välja termomugg är det bra att fundera över var och hur du ska använda den. Vill du njuta av varmt kaffe hela vägen till jobbet är det bra att välja en mugg som är anpassad för att passa mugghållare i bil. Vill du ta med dig varm dryck på en långpromenad kan du välja en modell med dolt fack för socker/tepåse i locket. De flesta termomuggarna du hittar på Outnorth är gjorda av rostfritt stål och är enkla att öppna för att dricka ur.

Varm dryck när du vill

Njut av varm dryck när du vill, vart du vill. Generellt håller sig innehållet i termosmuggen varmt under fyra timmar, men en del modeller klarar att hålla värmen i upp till sex timmar. Termosmuggen är inte bara praktisk att ta med på utomhusäventyr utan perfekt att fylla med varm dryck på kontoret när du inte vill gå förbi kaffebryggaren för många gånger. Investera i en snygg och smart termosmugg och du kommer alltid ha varm dryck till hands.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!