Background nature 380

Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter

Nedan finns några av våra mest populära produkter

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Om du ska bege dig ut och cykla på kvällen är det viktigt att ha god belysning som gör att andra ser dig och att du själv ser vägen du ska åka på. Vid terrängcykling under kvälls- och nattetid kan en pannlampa vara ett bra komplement till vanliga lysen då den ger en bra spridning av ljus från ovan som du kan rikta ner mot marken vid svåra passager. Var noga med att du är väl utrustad med lysen när du beger dig ut på kvällen – man kan aldrig vara för noggrann när det kommer till sin egen och andras säkerhet.

Vad säger lagen

Lagen säger tydligt att såväl reflexer, strålkastare och lyktor är nödvändiga vid cykling efter mörkrets inbrott. Följs inte detta kan det innebära rättsliga påföljder med bötesbelopp på upp till tusen kronor. Bak- och framtill ska det finnas lyktor som tydligt går att se på ett avstånd av trehundra meter. Lyktan baktill ska vara röd och den framtill ska vara vit eller gul. Det ska finnas en vit reflex där framme och en röd reflex där bak, åt sidan ska man kunna se en orange eller en vit reflex. När det kommer till blinkande lysen är det endast tillåtet med blinkande ljus på baklyktan om blinkfrekvensen är minst tvåhundra blinkningar i minuten.

Led Lenser

Led Lenser är en stark LED-lampa som kommer levererad fäst i ett pannband. Den är anpassad för tuffa tag och går även att använda som campinglampa, bälteslampa eller cykellampa. Genom att köpa Led Lenser Bike Mount kan du enkelt förvandla din pannlampa till en cykellampa då den låter dig fästa lampan på styret. På så sätt får du en lampa som kan användas på en rad olika sätt till ett lågt och konkurrenskraftigt pris.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!