Lampor & Lyktor

(1 produkter)

När du befinner dig långt hemifrån utan elektricitet är en lykta det perfekta sättet att få ljus utan att behöva göra upp eld. Är du på fjället och mörkret faller över bergstopparna behöver du en lykta med lika bra prestanda som en ficklampa. Vi har mindre lyktor som får plats i ryggsäcken samt lyktor som inte bara ger ljus, utan även värme.

Smarta ljuskällor för dina äventyr

Saknar du möjlighet att göra upp eld eller vill ha både värme och ljus i tältet rekommenderar vi dig att köpa en lykta med båda funktionerna. Lyktorna från Primus är kompakta, lätta och tåliga och de flesta modellerna sprider både värme och ljus. De drivs oftast på gas men är enkla och smidiga att tända samt ta med på äventyret.

Faller ingen av Primus-lyktorna dig i smaken kan du kolla in Original Candle Lantern från UCO. Den sprider också ljus och värme, men tar även bort fukt i ditt läger. Och med hjälp av ett ljus fungerar lyktan i upp till nio timmar.

Är du en hängiven backpacker eller fena på att klättra vet du att packningen måste vara så komprimerad som möjligt. Välj i detta fall lyktan Orbit från Black Diamond. En hopfällbar lykta med LED belysning som ger ett behagligt ljus. Fungerar även som ficklampa.

Stort sortiment av lyktor

Oavsett vilken typ av lykta du letar efter hoppas vi du hittar den här. På Outnorth har vi samlat de mest funktionella, smidiga och praktiska lyktorna som finns på marknaden idag.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!