Background nature 380

Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter

Nedan finns några av våra mest populära produkter

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Att åka långfärdsskridskor på en blank is under kyliga men soliga vinterdagar är en nästintill obeskrivlig känsla. Frihetskänslan är något utöver det vanliga och går inte att jämföra med skridskoåkning på en hockeyrink. Skridskoäventyr är härligt för hela familjen, och för dig som uppskattar ett riktigt hårt långlopp på isen.

Välj rätt bindningar

Hos oss hittar du rejäla och stabila bindningar som passar för långfärdsskridskoåkning. Vad du ska välja för turbindningar beror på vilken typ av pjäxa du önskar att använda.

Här hittar du turbindningar för skridskor i både klassisk telemark-stil och i mer modern tappning som liknar och i många fall fungerar likadant som vanliga bindningar för längdskidor. Har du redan vanliga skidpjäxor fungerar de oftast bra med flera av de moderna bindningarna.

För dig som vill slippa montera bindningar, eller behöver köpa all utrustning för att komma igång med åkningen har vi färdiga paket där allt ingår, från bindningar till pjäxor. Allt till ett bra pris - det är bara att handla online, packa upp och ge dig ut på isen.

Tänk på säkerheten

Tänk på att säkerheten vid skridskoåkning på frusna sjöar är av yttersta vikt. Förutom de självklara isdubbarna är det viktigt att ha med någon i sällskapet med stor kunskap om vad som är en bra is. Numera finns aktuell information på flera webbplatser specialiserade på naturis, samt hos lokala friluftsföreningar där långfärdsskridskor är vanligt.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!