Skridskoryggsäckar

(9 produkter)

När du ska ge dig ut på skridskotur är det viktigt att ha rätt utrustning. Det enklaste sättet att bära med dig packning är med en skridskoryggsäck. Den bör rymma säkerhetsutrustning, matsäck och torra kläder om det skulle behövas. Den ska dessutom sitta skönt på ryggen så att du orkar vara ute på isen längre. På Outnorth har vi samlat skridskoryggsäckar från välkända varumärken som Fjällräven och Zandstra.

Rätt skridskoryggsäck för dig

När du ska välja skridskoryggsäck är det några saker du kan se över. För att ryggsäcken skall vara bekväm under hela skridskoturen är det bra om bärsystemet passar din längd och bredd. Se till att höftbältet sitter nere över höfterna och inte för högt upp i midjan, att axelremmarna är åtstramade samt att bröstremmen är knäppt. Det är viktigt att ryggsäcken är följsam när du rör på dig. Funktionalitet och design kan skilja beroende på ryggsäck och varumärke, läs därför gärna igenom produktspecifikationen innan du bestämmer dig så du vet vilken ryggsäck som passar dina äventyr bäst.

Ryggsäck för flera tillfällen

Är du en flitig skridskoåkare är det väl värt att investera i en skridskoryggsäck. Ryggsäcken är en praktisk accessoar och fungerar för fler fritidsäventyr än bara skridskor. Ge dig ut på långfärdsskidor eller utförsåkning och bär din packning bekvämt och enkelt på ryggen. Modellerna du hittar här är smart utformade för att fylla alla dina behov oavsett om du är proffsåkare eller hobbyåkare. Vi hoppas att du hittar det du söker här hos oss på Outnorth! Vi ses på isen.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!