Hälsa & Hygien

(282 produkter)
Blank

Rekommenderad

Urberg
Compact Towel Set
 

När du ska ge dig ut på resande fot är det smart att packa så komprimerat som möjligt och bara ta med nödvändiga saker. På Outnorth har vi samlat smarta resetillbehör och prylar som du kanske inte ens visste fanns eller behöver! Här hittar du allt ifrån myggmedel till smart kisstratt, kolla igenom sortimentet och hitta rätt resetillbehör för dig.

Stort utbud av resetillbehör

Det finns många tillbehör som underlättar ditt äventyr som du kanske inte ens visste existerade. Det dyker ständigt upp nya, smarta tillbehör på marknaden och när de väl har finns att köpa undrar vi hur vi klarade oss utan dem. På Outnorth hittar du olika prylar som är perfekta att ta med på resan eller utflykten. Här hittar du bland annat en kisstratt som gör det enkelt för tjejer att kissa stående. Behöver du tvätta dig men inte har tillgång till rinnande vatten kan du välja en antibakteriell tvål som avdunstar när du använder den, på så sätt håller du dig fräsch trots att du inte har möjlighet att duscha. Vill du trots allt duscha kan du ta med dig en resedusch där vattnet värms upp tack vare solens strålar. Häng upp duschen i ett träd och njut av att tvätta dig ren ute i naturen. En pryl som bör tas med på äventyret är ett första hjälpen kit! Du hittar olika modeller för olika aktiviteter här hos oss.

Hitta dina favoriter

Sondera utbudet och hitta favorit-tillbehören för dina resor. Det finns många olika att välja bland här och vi hoppas att de kommer till användning på äventyret!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!