Slackline

(7 produkter)

Att gå på lina är inte längre bara för avancerade akrobater. En slackline är en bredare lina som du enkelt spänner upp mellan två träd. Därefter är det bara att sätta igång. Perfekt för att öva upp balansen med, som träning eller som rolig lek för vuxna såväl som för de lite yngre. Med slackline sätter du själv gränserna för hur avancerat det ska vara - om du bara vill träna upp balansen en bit över marken, eller vill göra hopp och tricks.

Hos Outnorth hittar du slacklines och tillhörande utrustning från bland annat Gibbon Slacklines från Tyskland och Slackline från norska House of Hygge. De är enkla att montera och kan enkelt tas med på resan eller utflykten. Den är dessutom en kul grej att samlas kring för både stora som små äventyrare.

Träning med slackline

När du använder slackline aktiveras en stor mängd muskler i kroppen för att du ska kunna klara av att hålla balansen. Det gör det till en allsidig form av träning. När det kommer till att hålla balansen är det svårt att tänka på mer än nästa steg, vilket dessutom gör det till skön avslappning för sinnet.

Inte minst är det väldigt roligt att använda en slackline och det kan snabbt utvecklas till en kul lek med vännerna. Tävla om vem som kan gå längst eller göra bäst tricks. För dig som lockas av den mer avancerade delen av slackline finns mängder av inspiration att hitta, bland annat i appen Gibbons Slackline App.

Skydd hindrar trädet från att skadas

Om du använder din slackline ofta och på samma ställe kan trädet som du spänner upp den i skadas. För detta finns tillbehör, så du med gott samvete kan använda din utrustning ofta, utan att skada trädets bark.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!