Slackline

(6 produkter)

Att gå på lina är inte längre bara för avancerade akrobater. En slackline är en bredare lina som du enkelt spänner upp mellan två träd. Därefter är det bara att sätta igång. Perfekt för att öva upp balansen med, som träning eller som rolig lek för vuxna såväl som för de lite yngre. Med slackline sätter du själv gränserna för hur avancerat det ska vara - om du bara vill träna upp balansen en bit över marken, eller vill göra hopp och tricks.

Hos Outnorth hittar du slacklines och tillhörande utrustning från bland annat Gibbon Slacklines från Tyskland och Slackline från norska House of Hygge. De är enkla att montera och kan enkelt tas med på resan eller utflykten. Den är dessutom en kul grej att samlas kring för både stora som små äventyrare.

Träning med slackline

När du använder slackline aktiveras en stor mängd muskler i kroppen för att du ska kunna klara av att hålla balansen. Det gör det till en allsidig form av träning. När det kommer till att hålla balansen är det svårt att tänka på mer än nästa steg, vilket dessutom gör det till skön avslappning för sinnet.

Inte minst är det väldigt roligt att använda en slackline och det kan snabbt utvecklas till en kul lek med vännerna. Tävla om vem som kan gå längst eller göra bäst tricks. För dig som lockas av den mer avancerade delen av slackline finns mängder av inspiration att hitta, bland annat i appen Gibbons Slackline App.

Skydd hindrar trädet från att skadas

Om du använder din slackline ofta och på samma ställe kan trädet som du spänner upp den i skadas. För detta finns tillbehör, så du med gott samvete kan använda din utrustning ofta, utan att skada trädets bark.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!