Stegräknare

(2 produkter)

Med en stegräknare håller du bra koll på hur långt du går eller springer. Genom att känna av din kontakt med marken räknar mätaren stegen åt dig och du kan sedan se hur du kommer längre och längre. Hos oss hittar du stegräknare som är enkla att komma igång med, så det bara är ut och börja gå eller springa.

Motivera dig enkelt med hjälp av en stegräknare

När man promenerar eller springer kan det ibland vara svårt att både motivera sig och att hålla koll på hur långt man kommer. Med en stegräknare kan du enkelt sätta upp mål om hur långt du ska ta dig och du kan enkelt se hur långt du har kvar.

En stegräknare gör både löpning och promenader roligare. De flesta som provat en stegräknare kan intyga att det ger en ökad motivation till att gå eller springa längre, och oftare. Allt eftersom siffrorna ökar på stegräknaren kommer du fyllas med stolthet över hur långt du tagit dig.

Utmana arbetskamraterna och se vem som går längst

Genom att utmana kompisar eller arbetskamrater att använda stegräknare kan motivationen öka för alla inblandade. Inte minst kommer det att göra dig mer aktiv även på jobbet, då det lönar sig att gå några extra gånger för att hämta saker eller att stå upp och jobba.

Världshälsoorganisationen WHO rekommenderar att man bör gå 10 000 steg om dagen för en hälsosam livsstil. Det motsvarar ungefär 6 kilometer, vilket förstås beror lite på hur långa steg du tar.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!