Med en stegräknare håller du bra koll på hur långt du går eller springer. Genom att känna av din kontakt med marken räknar mätaren stegen åt dig och du kan sedan se hur du kommer längre och längre. Hos oss hittar du stegräknare som är enkla att komma igång med, så det bara är ut och börja gå eller springa.

Motivera dig enkelt med hjälp av en stegräknare

När man promenerar eller springer kan det ibland vara svårt att både motivera sig och att hålla koll på hur långt man kommer. Med en stegräknare kan du enkelt sätta upp mål om hur långt du ska ta dig och du kan enkelt se hur långt du har kvar.

En stegräknare gör både löpning och promenader roligare. De flesta som provat en stegräknare kan intyga att det ger en ökad motivation till att gå eller springa längre, och oftare. Allt eftersom siffrorna ökar på stegräknaren kommer du fyllas med stolthet över hur långt du tagit dig.

Utmana arbetskamraterna och se vem som går längst

Genom att utmana kompisar eller arbetskamrater att använda stegräknare kan motivationen öka för alla inblandade. Inte minst kommer det att göra dig mer aktiv även på jobbet, då det lönar sig att gå några extra gånger för att hämta saker eller att stå upp och jobba.

Världshälsoorganisationen WHO rekommenderar att man bör gå 10 000 steg om dagen för en hälsosam livsstil. Det motsvarar ungefär 6 kilometer, vilket förstås beror lite på hur långa steg du tar.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!