Alpinstavar

(1 produkter)

Alpinstavar kommer i många olika modeller och material samt i varierande längd. Det finns fördelar med varje stavmodell men det viktigaste är att du hittar en stav som passar dig och din åkning. Hos oss på Outnorth hittar du alltid klassiska stavar av aluminium, komposit eller kolfiber i olika prisklasser.

Välj rätt längd på dina alpinstavar

En av de viktigaste sakerna att tänka på när du ska köpa nya stavar, förutom val av material är längden på stavarna du köper. Det lättaste sättet att ta reda på vad du ska ha för stavlängd när du ska åka i pisten är att du ställer dig med ryggen rak. Därefter håller du armarna längs med sidan och böjer upp armen så vinkeln mellan överarm och underarm blir 90 grader. Sedan mäter du avstånden mellan handen och golvet och lägger på 3-5 cm så har du en bra stavlängd.

Flera av våra stavar är dessutom utrustade med FlickLocklås som ser till att det snabbt och smidigt går att justera längden på stavarna. Detta gör även att ni kan vara flera personer i familjen som kan dela på samma par stavar om ni inte ska åka samtidigt.

Köp dina stavar online

Det finns flera fördelar med att handla dina nya stavar hos oss. För det första slipper du stå och trängas i en butik för det andra kan du i lugn och ro läsa på om varje produkt innan du fattar ditt beslut. Om du skulle behöva hjälp med att välja produkt så kan du självklart kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig tillrätta. Vi ser fram emot din beställning!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!