Längdskidbindningar

(20 produkter)

När din skidutrustning fungerar perfekt kan det vara en stor fröjd att ta sig fram genom de svenska vinterskogarna. Utrustning som krånglar ställer däremot till stora problem och kan förhindra dig från att njuta av din fritidsaktivitet till fullo. Var därför noggrann när du väljer såväl bindningar som skidor och pjäxor så att du hittar ett set som du verkligen är nöjd med, som är anpassat till din åkstil, kroppsbyggnad och nivå.

Att tänka på när du handlar bindningar online

Om det är första gången du köper bindningar bör du tänka på vilken typ av bindning som du tror passar dig och din åkstil. Det finns i grunden två olika typer av bindning – Salomons SNS och Rottefellas NNN och dessa har båda sina fördelar och nackdelar. NNN-bindningarna gör det lätt att justera var på skidan du vill ha bindningen men kräver då att du har en skida anpassad för NNN-systemet då de fästs i en platta på skidan. SNS-bindningarna går att använda på alla skidor då de skruvas fast direkt på skidan och är med sina två fästen en mer stabil lösning än NNN. Är du osäker får du helt enkelt prova dig fram till en lösning som passar dig och din åkning. När du valt bindning är det viktigt att du väljer skidor och pjäxor som passar till bindningen eller vice versa. Vi rekommenderar att du väljer bindningar och pjäxor av samma märke för bästa kompatibilitet.

Fråga oss på Outnorth

Tycker du att det är svårt att veta vilken bindning som du bör välja? Tveka inte att höra av dig till oss via mail eller telefon för att få goda tips av våra erfarna försäljare. Du hittar kontaktuppgifter under kundtjänst och där kan du även få svar på andra frågor om leveranstid, returrätt och dylikt.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!