Längdskidpjäxor

(16 produkter)

Åker du mycket längdskidor är ett par bra längdskidpjäxor ett måste, oavsett vad du har för mål med din åkning. I vårt sortiment hittar du längdskidpjäxor i en mängd olika utföranden, märken och prisklasser -allt för att du ska kunna hitta ett par längdpjäxor som du kan känna dig nöjd med, oavsett vad du har för behov.

Hitta rätt längdpjäxor

Dina nya pjäxor bör vara bekväma, ge stöd åt din fot samtidigt som de håller dina fötter torra och varma under hela turen. Oavsett om det är en kortare eller en längre tur du ger dig ut på måste de hålla måttet. För den mer avancerade åkaren kan det även vara bra att titta på faktorer som vikt, styvhet i sulan och vilket snörsystem pjäxan erbjuder innan du bestämmer dig för vilken modell du vill ha.

Ett säker kort om du är osäker är att satsa på en pjäxa som har en anatomisk fotbädd för optimalt komfort vars utsida är tillverkad i ett vattenavisade material som dessutom andas. Det sista man vill när man ger sig ut på en längre tur är att bli kall eller blöt om fötterna.

Köp dina nya längdpjäxor online

Det finns flera fördelar med att handla dina nya längdpjäxor online. Du kan i lugn och ro läsa på om respektive pjäxa innan du fattar ditt beslut och om du skulle behöva hjälp är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi erbjuder även alla våra kunder fri frakt över 395 kr, fria returer, prisgaranti och öppet köp. Vi ser fram emot din beställning!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!