Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Background nature 380

Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter

Nedan finns några av våra mest populära produkter

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Skidåkning är för många det ultimata vinternöjet. Att ensam staka sig fram genom ett svenskt vinterlandskap en vacker januarimorgon är en upplevelse som lämnar få oberörda. För att kunna njuta av din skidåkning på bästa sätt är det viktigt att du väljer rätt utrustning. Här hos oss på Outnorth hittar du det mesta inom skidutrustning och du kan alltid lita på att våra produkter är av högsta kvalitet. Våra skatepjäxor kommer från de främsta varumärkena och finns i en rad olika modeller och färger. Se till att du får en pjäxa som matchar bindningen du har på dina skidor.

Hitta rätt storlek

När det kommer till skatepjäxor där foten får ta emot mycket påfrestning från alla riktningar är det extra viktigt att hitta en perfekt storlek. Den ska helst vara en aning längre än din fot så att du får ett litet utrymme framför tårna så att pjäxan inte klämmer åt för mycket, men ändå sitter ordentligt fast runt hela foten så att du har ett bra stöd när du åker.

Att välja rätt bindning - SNS eller NNN

Det finns idag två typer av bindningssystem ute på marknaden, SNS och NNN. Av de märken som vi säljer här på Outnorth använder sig Madshus, Alpina, Rossignol och Fischer av NNN-bindningar medan Salomon använder sig av en SNS-bindning. NNN-bindningens främsta fördel sägs vara att den går enkelt att flytta fram eller bak på skidan för att du som åkare ska kunna hitta det perfekta läget för just dig. SNS-bindningen beskrivs som en mer bekväm bindning med ökad stabilitet och mindre tryck på tårna.

För att hitta vilken typ som passar dig får du helt enkelt pröva dig fram. Viktigt är dock att du köper en pjäxa som är anpassad till den bindning du har på skidan. Helst ska bindning och pjäxa vara av samma märke för bästa kompatibilitet.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!