Turskidpjäxor

(15 produkter)

Under de senaste åren har det hänt väldigt mycket inom utvecklingen utav pjäxor. Tidigare var det vanligt att man tvingades välja mellan funktion eller komfort men med dagens moderna turpjäxor behöver man inte längre kompromissa. I vårt sortiment av turpjäxor hittar du idag bekväma pjäxor av hög kvalitet från ledande tillverkare som exempelvis Lundhags, Alpina och Fischer.

Håll dina fötter torra och varma

Många av våra pjäxor fungerar utmärkt för både turskidor och långfärdskridskor och har egenskaper som stöter bort väta och fukt samtidigt som de håller dina fötter riktigt varma. I många fall har även våra pjäxor en löstagbar innersula som du kan byta ut eller tvätta vid behov. Genom att sköta om sulorna i pjäxan slipper du dålig lukt och kan utan större ansträngning hålla dina pjäxor fräscha under en längre tid. Dessutom har vi satsat på att ta in modeller i vårt utbud som har riktigt bra stöd för fötterna tack vare en anatomiskt utformad fotbädd som gör att du kan bära dina pjäxor timme efter timme, utan problem.

Köp dina turpjäxor online

Det finns flera fördelar med att handla dina nya turpjäxor hos oss. För det första slipper du stå och trängas i en butik, för det andra kan du i lugn och ro läsa på om varje produkt innan du fattar ditt beslut. Om du skulle behöva hjälp med att välja produkt så kan du självklart kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig tillrätta. Hos oss har du alltid fri frakt över 395 kr, fria returer, prisgaranti och öppet köp!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!