Alpinstavar

(45 produkter)

Alpinstavar kommer i många olika modeller och material samt i varierande längd. Det finns fördelar med varje stavmodell men det viktigaste är att du hittar en stav som passar dig och din åkning. Hos oss på Outnorth hittar du alltid klassiska stavar av aluminium, komposit eller kolfiber i olika prisklasser.

Välj rätt längd på dina alpinstavar

En av de viktigaste sakerna att tänka på när du ska köpa nya stavar, förutom val av material är längden på stavarna du köper. Det lättaste sättet att ta reda på vad du ska ha för stavlängd när du ska åka i pisten är att du ställer dig med ryggen rak. Därefter håller du armarna längs med sidan och böjer upp armen så vinkeln mellan överarm och underarm blir 90 grader. Sedan mäter du avstånden mellan handen och golvet och lägger på 3-5 cm så har du en bra stavlängd.

Flera av våra stavar är dessutom utrustade med FlickLocklås som ser till att det snabbt och smidigt går att justera längden på stavarna. Detta gör även att ni kan vara flera personer i familjen som kan dela på samma par stavar om ni inte ska åka samtidigt.

Köp dina stavar online

Det finns flera fördelar med att handla dina nya stavar hos oss. För det första slipper du stå och trängas i en butik för det andra kan du i lugn och ro läsa på om varje produkt innan du fattar ditt beslut. Om du skulle behöva hjälp med att välja produkt så kan du självklart kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig tillrätta. Vi ser fram emot din beställning!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!