Längdskidpjäxor

(18 produkter)

Åker du mycket längdskidor är ett par bra längdskidpjäxor ett måste, oavsett vad du har för mål med din åkning. I vårt sortiment hittar du längdskidpjäxor i en mängd olika utföranden, märken och prisklasser -allt för att du ska kunna hitta ett par längdpjäxor som du kan känna dig nöjd med, oavsett vad du har för behov.

Hitta rätt längdpjäxor

Dina nya pjäxor bör vara bekväma, ge stöd åt din fot samtidigt som de håller dina fötter torra och varma under hela turen. Oavsett om det är en kortare eller en längre tur du ger dig ut på måste de hålla måttet. För den mer avancerade åkaren kan det även vara bra att titta på faktorer som vikt, styvhet i sulan och vilket snörsystem pjäxan erbjuder innan du bestämmer dig för vilken modell du vill ha.

Ett säker kort om du är osäker är att satsa på en pjäxa som har en anatomisk fotbädd för optimalt komfort vars utsida är tillverkad i ett vattenavisade material som dessutom andas. Det sista man vill när man ger sig ut på en längre tur är att bli kall eller blöt om fötterna.

Köp dina nya längdpjäxor online

Det finns flera fördelar med att handla dina nya längdpjäxor online. Du kan i lugn och ro läsa på om respektive pjäxa innan du fattar ditt beslut och om du skulle behöva hjälp är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. 

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!