Turskidpjäxor

(30 produkter)

Under de senaste åren har det hänt väldigt mycket inom utvecklingen utav pjäxor. Tidigare var det vanligt att man tvingades välja mellan funktion eller komfort men med dagens moderna turpjäxor behöver man inte längre kompromissa. I vårt sortiment av turpjäxor hittar du idag bekväma pjäxor av hög kvalitet från ledande tillverkare som exempelvis Lundhags, Alpina och Fischer.

Håll dina fötter torra och varma

Många av våra pjäxor fungerar utmärkt för både turskidor och långfärdskridskor och har egenskaper som stöter bort väta och fukt samtidigt som de håller dina fötter riktigt varma. I många fall har även våra pjäxor en löstagbar innersula som du kan byta ut eller tvätta vid behov. Genom att sköta om sulorna i pjäxan slipper du dålig lukt och kan utan större ansträngning hålla dina pjäxor fräscha under en längre tid. Dessutom har vi satsat på att ta in modeller i vårt utbud som har riktigt bra stöd för fötterna tack vare en anatomiskt utformad fotbädd som gör att du kan bära dina pjäxor timme efter timme, utan problem.

Köp dina turpjäxor online

Det finns flera fördelar med att handla dina nya turpjäxor hos oss. För det första slipper du stå och trängas i en butik, för det andra kan du i lugn och ro läsa på om varje produkt innan du fattar ditt beslut. Om du skulle behöva hjälp med att välja produkt så kan du självklart kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig tillrätta.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!